Виробництво мюслі виросло за рік на 9%

Виробництво мюслі виросло за рік на 9%

У січні-червні 2018 року в Україні було вироблено 3,9 тис. тонн продуктів типу «мюслі» на основі пластівців несмажених зернових культур.

Виробництво мюслі виросло за рік на 9%

Ці дані передає АПК-Інформ.

Така кількість продукції на 9% перевищила показник аналогічного періоду 2017 р. (3,6 тис. тонн).

Найбільшим виробником даної продукції традиційно є компанія «Лантманнен Акса», на частку якої в звітний період припало 80% сукупного обсягу випуску.

У той же час, випуск готових продуктів із зернових культур, отриманих шляхом здуття або обсмаження, скоротився в першому півріччі ц.р. на 50% — до 4,8 тис. тонн. Лідером в даному сегменті в ц.р. є Дніпропетровський КПК, забезпечив 59% обсягу випуску зазначеної продукції.