У німецькому місті Верль на шоколадній фабриці DreiMeister стався витік близько тонни шоколаду, пише AgroPortal.
Застиглий шоколад перетворився на величезну плитку площею приблизно 10 кв.м. Для розчищення шоколаду на дорозі залучили 25 пожежних. Вони за допомогою лопати, теплої води і факелів намагалися прибрати небезпеку для руху. Після того, як пожежники прибрали шоколад, дорогу очистила спеціальна клінінгова компанія.
Як відзначають німецькі ЗМІ, витік стався через «невеликий технічний брак» в контейнері для зберігання.
Начальник шоколадної фабрики Маркус Лаки сказав, що це «була б катастрофа», якби такий інцидент стався ближче до Різдва.
Втім, місцеві жителі сказали, що остаточно привести в порядок проїжджу частину так і не вдалося. Адже після очищення траса стала слизькою, при цьому місцями на ній залишилися сліди шоколаду.