Компанія «Ресторани Сави Лібкіна» виходить на ринок напівфабрикатів

Компанія «Ресторани Сави Лібкіна» виходить на ринок напівфабрикатів

Компанія «Ресторани Сави Лібкіна» виходить на ринок напівфабрикатів

Компанія «Ресторани Сави Лібкіна» (ТОВ «Корпорація «Реста», Одеса), що розвиває мережу ресторанів «Компот», а також «Стейкхаус», «Дача», «Тавернетта», «Риба у вогні» в Одесі та Києві, за підсумками 2017 року збільшила оборот на 40% в порівнянні з 2016 роком — до 110 млн грн. 

«У 2017 році обороти компанії зросли приблизно на 40% в порівнянні з 2016 роком і склали 110 млн грн. У минулому році наші ресторани відвідали близько 1,3 млн гостей. Консолідована сума сплачених податків нашої групи підприємств склала 12 млн грн», — сказала в інтерв’ю агентству Інтерфакс-Україна СЕО «Ресторани Сави Лібкіна» Інна Дворська. За її словами, компанія планує в 2018 році налагодити постачання компотів, граноли та ікряної солі власного виробництва в торгові мережі «Сільпо», «Таврія В» і Novus.

«Ми виробляємо напівфабрикати і готову продукцію для своїх ресторанів. Але виникла ідея, чому б не продавати нашу продукцію на полицях супермаркетів. Якщо одні роблять експансію, розширюючись ресторанами, то ми вирішили вийти зі своєю продукцією в торгові мережі. Компоти в літрових банках вже продаються в деяких супермаркетах», — сказала Дворська.

Вона зазначила, що в плани покриття на цей рік входять Київський і Одеський регіони, в зв’язку з експансією в торгові мережі компанія скоротила кількість вироблених товарних позицій до 400 SKU.

«Зараз ми намагаємося зосередитися на виробництві напівфабрикатів нашого мережевого проекту — це «Компоти». Тому ми повернули назад в ресторани виробництво напівфабрикатів, соусів та ін.», — пояснила СЕО компанії, додавши, що виробничий майданчик сертифікований по HACCP, а також в процесі сертифікації по ISO 22000: 2005.

Компанія також планує до кінця 2018 року відкрити новий ресторан «Компот» під власним керуванням в Києві.

Компанія «Ресторани Сави Лібкіна» заснована в 1993 році в Одесі. Розвиває 10 великих ресторанів та кафе: «Стейкхаус. М’ясо та вино», «Дача», «Тавернетта» (всі — Одеса), два ресторани «Риба у вогні» (Одеса і Київ), «Стейкхаус» (Київ). Компанія розвиває мережу кафе «Компот» під власним керуванням в Одесі, а також по франшизі — у Києві.