Від 500 до 14 000: скільки коштує зустріти Новий рік у київських ресторанах

Від 500 до 14 000: скільки коштує зустріти Новий рік у київських ресторанах

І що входить у святкові пропозиції

Від 500 до 14 000: скільки коштує зустріти Новий рік у київських ресторанах

Напередодні Нового року гостро стоїть питання, де, як і з ким його відзначати. Похід в ресторан — можливість відпочити без побутових питань, з готовим професійним меню, розважальною програмою і в галасливому веселому товаристві. Київські ресторани пропонують розваги на будь-який смак, а головне — на будь-який бюджет.

iAgro ознайомився зі святковими пропозиціями і склав список: від найдешевших до найдорожчих.

Перфоманс DICH від DEENARA, шоу від балету CHI Decadence House Girls створять свято в кращих традиціях вечірок ресторану, грають ді-джеї. Вхід в карнавальному костюмі, при відсутності на вході буде запропонована маска.

У вартість включені легкі закуски і шампанське Mumm.

У вартість входить дискотека з живою музикою і новорічний ведучий. Є можливість принести свій алкоголь, доплативши 100 гривень до квитка або отримати знижку в 50% на меню, замовивши алкоголь в ресторані.

Новий рік у стилі поганого Санти. В меню входить салат з козячим сиром, буряком, гарбузом, фундуком та журавлинним кюлі; лосось запечений з пюре з батату і апельсиновим мусом; м’ясне асорті (чорізо, прошутто, салямі, махан, бастурма, брезаола).

Вечірка в стилі Джеймса Бонда. Закуски, алкоголь, конкурси та подарунки.

Грузинське гуляння з танцями від шоу-балету «Асса», наживо співає Звіад Абашидзе.

У програмі ведучий, ді-джеї, візаж «мехенді» в східному стилі для всіх жінок, подарунки від ресторану, спеціальне меню від шефа, закуски, салати на вибір, основні страви на вибір, ігристе, фруктова тарілка.

Ді-джеї, живий вокал. У вартість квитка входять також холодні закуски, салати, гарячі закуски, основні страви і пляшка алкоголю на персону.

Конкурси, інтерактивна програма, ді-джеї, караоке. В депозит входить святкове меню з холодних і гарячих закусок, салат і основне блюдо на вибір. Напої: пляшка ігристого вина або 0,5 міцного алкоголю.

Українська музика і національна кухня в святковому виконанні: святинська фуа-гра й одеська форель.

Провідні, конкурси, жива музика, подарунки. Авторське меню від шеф-кухаря Юрія Чорноуса. 3500 грн/чол (1500 грн – квиток з програмою і 2000 грн депозит на меню).

Спеціальне меню від шеф-кухаря, запрошені ді-джеї, живий саксофон. Після опівночі свято переходить в клубний формат.

Меню від шефа з фірмовою качкою на гаряче, італійське ігристе, хіти від кавер-групи.

Меню від шефа, живе виконання різдвяних хітів від кавер-бенду, авторська музика, шоу спецефектів.

Шампанське Moet & Chandon, ікра лосося з млинцями, тунець татакі з тартаром з авокадо, аргентинські лангустіни з соусом васабі, олів’є з крабом, паті з фуа-гра, морські гребінці на грилі з тартаром з овочів. Для гостей співає Наталія Могілевська.

За ціну вхідного квитка ресторан обіцяє пригощати стравами високої кухні, а також шоу програму: ведучі, кавер-бенд Radioboy, шоу-балет NC-17 і Animation Team. Співає Тіна Кароль.